dissabte

Sábados Animados 001 | El arte de How To Train Your Dragon


             
Segueixen els Dissabtes Animats, i avui vull parlar una de les meves pel · lícules favorites d'animació 3D. Vull parlar de l'art d'How To Train Your Dragon. Com pel · lícula, tot i tenir una trama d'allò més senzilla, aconsegueix esquivar els tòpics i els sentimentalismes ensucrats, i oferir solidesa extraordinària.

A part, els personatges van ser més cartoon old style, cosa de la qual Dreamworks  havia defugit fins llavors.

És per això que recomano molt fullejar l' Art Book de la pel · lícula. L'evolució dels personatges, les proves de víkings, els diferents dracs, els paisatges ... Una meravella de principi a fi. A continuació us exposo uns quants dibuixos extrets del llibre.
Tots ells són fruit del dissenyador de personatges Nico Marlet el qual ha participat en diverses pel · lícules 3D (entre elles Kung Fu Panda 2, una altra a la que tinc debilitat) i del qual podeu veure els esbossos en http://artofnicomarlet.tumblr.com que no tenen desperdici.

____________

Siguen los Sábados Animados, y hoy quiero hablar una de mis películas favoritas de animación 3D. Quiero hablar del arte de How To Train Your Dragon. Como película, a pesar de tener una trama de lo más sencilla, consigue sortear los tópicos y los sentimentalismos azucarados, y ofrecer solidez extraordinaria.

Aparte, los personajes fueron más cartoon old style, algo de lo cual Dreamworks había rehuído hasta entonces. 

Es por eso que recomiendo mucho hojear el Art Book de la película. La evolución de los personajes, las pruebas de vikingos, los diferentes dragones, los paisajes... Una maravilla de principo a fin. A continuación os expongo unos cuantos dibujos extraídos del libro. 
Todos ellos son fruto del diseñador de personajes Nico Marlet el cual ha participado en varias películas 3D (entre ellas Kung Fu Panda 2, otra por la que tengo debilidad) y del cual podéis ver sus bocetos en  http://artofnicomarlet.tumblr.com que no tienen desperdicio.