dilluns

Ex libris 002 | Mitología de la China antigua 2a parte
Seguim com cada dilluns, amb il · lustracions basades en els llibres que llegeixo. Avui toquen un parell d'il · lustracions més de Mitología de la China antigua  de Gabriel García-Noblejas.

Avui vaig il · lustrar a dos personatges. El primer és Shennong, o millor conegut com L'Agricultor Miraculós. Xina, país especialment per la seva medicina natural a través de les plantes, va desenvolupar el mite de l'Agricultor Miraculós. Un ésser d'abans de la civilització, que es va dedicar recórrer tots els camps i boscos del país oriental, provant totes i cadascuna de les plantes per descobrir quins eren verinoses i quines no. Un cop acabada la seva investigació, va oferir als humans aquesta saviesa (i alguns diuen que també el tractament amb aquestes plantes).Seguimos como cada lunes, con ilustraciones basadas en los libros que leo. Hoy tocan un par de ilustraciones más de Mitología de la China antigua de Gabriel García-Noblejas.

Hoy ilustré a dos personajes. El primero es Shennong, o mejor conocido como El Agricultor Milagroso. China, país especialmente por su medicina natural a través de las plantas, desarrolló el mito del Agricultor Milagroso. Un ser de antes de la civilización, que se dedicó recorrer todos los campos y bosques del país oriental, probando todas y cada una de las plantas para descubrir cuáles eran venenosas y cuales no. Una vez terminada su investigación, ofreció a los humanos esa sabiduría (y algunos dicen que también el tratamiento con dichas plantas).