dimarts

Encargos y proyectos 001 | Preparando proyectos

Els dimarts us mostraré quina feina o projecte tinc entre mans. Aquest últim mes he estat treballant en base d'un projecte de Joan Ribas on apareixen un munt de paisatges i personatges entranyables que m'ha encantat dibuixar. Encara està sota secret de sumari, però us pus dir que m'he inspirat per dibuixar en els increibles vistes de la costa càntabra
Aquí us deixo alguns dels estudis de personatges que he realitzat així com un sketch digital per plasmar els fons que surten en les vinyetes.
____________________

Los martes os mostraré qué trabajo o proyecto tengo entre manos. Este último mes he estado trabajando en base a un proyecto de Joan Ribas donde aparecen un montón de paisajes y personajes entrañables que me ha encantado dibujar. Todavía está bajo secreto de sumario, pero os puedo decir que me he inspirado para dibujar en las increíbles vistas de la costa cántabra.
Aquí os dejo algunos de los estudios de personajes que he realizado así como un sketch digital para plasmar los fondos que salen en las viñetas.

1 comentari:

Quim Bou ha dit...

Ei!
M'agraden molt els personatges... I també el fons. Combinen molt bé.
A veure quan pots ensenyar més material!
Salut!
Quim