diumenge

Autofocus 001 | Montevideo

Rambla de Francia

edificio cercano al mercado del Puerto
I per acabar aquesta setmana de novetats, els diumenges acaben amb fotos. Passejades, excursions, objectes i tot el que en la setmana he anat fotografiant amb l'Instagram.

Avui comencem amb fotos de Montevideo, la capital d'Uruguai, que vaig visitar recentment. Ciutat tranquil · la on les hi hagi, de barreja de temps: cases colonials, edificis dels '70, moltíssimes cases senyorials antigues a l'estil familia Addams ... Confrontant al Riu de la Plata (de 219km d'ample) té una costa resseguida per passejos anomenats rambles i platges * _ * Què més es pot demanar que banyar-te sense que et piquin els ulls?
¡¡Aguante Montevideo!!

_____________

Y para terminar esta semana de novedades, los domingos terminan con fotos. Paseos, excursiones, objetos y todo lo que en la semana he ido fotografiando con el Instagram.

Hoy empezamos con fotos de Montevideo, la capital de Uruguay, que visité recientemente. Ciudad tranquila donde las haya, de mezcla de tiempos: casas coloniales, edificios de los '70, muchísimas casas señoriales antiguas a lo família Addams... Colindante al Río de la Plata ( de 219km de ancho) tiene una costa reseguida por paseos llamados ramblas y playas *_* ¿Qué más se puede pedir que bañarte sin que te piquen los ojos?
¡¡Aguante Montevideo!!
   
         calles del puerto de Montevideo
   
  Palacio Salvo desde la esquina de la avenida 18 de Julio


buque de guerra atracado en el puerto
 

casa señorial cerca de la avenida 18 de Julio