dilluns

Lucas Flaiworker Inicis


[clickar per augmentar]
[clickar para aumentar]

Fóu a principis de 2002, quan en Quim Bou, el que aleshores era professor de còmic meu entre d’altres alumnes ens va ajuntar a mi, en Jose Mª Izquierdo amb qui encara fem guindas per El Jueves i en David Gomez per proposar-nos fer, entre els 4, un cómic mensual per la revista Cáñamo, revista en la que en Quim dibuixava aleshores el Paku Rata.
La idea es va constituir en fer les desventures del Lucas i el seu amic Hans, que sempre embolicaven la troca tant per fer trapicheos amb qualsevol substancia que tingues efectes alucinógens com per pendre-se’la ells.
La publicació va durar un any fins que la revista no va estar del tot conforme amb els nostres continguts humorístics (exemple pràctic: nosaltres som El Jueves i ells la Casa Reial).
A partir d’avui i els proxims dies, veureu les pàgines que van sortir cada mes i us n’explico més sobre el LUCAS FLAIWORKER.
___________________________


Fuea principios de 2002, cuando Quim Bou, el que entonces era profesor de cómico mío entre otros alumnos nos juntó a mí, a Jose Mª Izquierdo con quien aún hacemos guindas para El Juevesy David Gomez para proponernos hacer, entre los 4, un cómic mensual para la revista Cáñamo en la que Quim dibujaba para ese entonces Paku Rata.
La idea se constituyó en hacer las desventuras de Lucas y su amigo Hans, que siempre la liaban tanto por hacer trapicheos con cualquiera sustancia que tubiera efectos alucinógenos como por tomarla ellos.
La publicación duró un año hasta que la revista no estuvo del todo conforme con nuestros contenidos humorísticos (ejemplo práctico: nosotros somos El Jueves y ellos la Casa Real). A partir de hoy y los proximos días, veréis las páginas que salieron cada mes y os nexplico más sobre LUCAS FLAIWORKER.

1 comentari:

Quim Bou ha dit...

Ha, ha!
Osti, quins records... Recordes que tu i jo ens vam anar canviant el llapis/tinta?
Tot i el descontrol, crec que ens van quedar prou bé...
Salut!
Quim