dilluns

Lucas Flaiworker Inicis 5


[clickar per augmentar]
[clickar para aumentar]

Una de les coses que comentava del Lucas Flaiworker, es que van haver-hi problemes amb la própia revista Cáñamo. En aquest número van començar, quan sense previ avís, ens van canviar els diàlegs i no ho vam notar fins un cop als quioscos.
Bé, us deixo a continuació la vinyeta censurada, i una lleugera reflexió sobre com una revista que predica a tort i a dret la llibertat de consum de qualsevol substància, fa el doble joc, i es converteix en l'Inquisició de la llibertat de expressió.
________________________

Una de las cosas que comentaba de Lucas Flaiworker, es que hubieron problemas con la própia revista Cáñamo. En este número empezaron, cuando sin previo aviso, nos cambiaron los diálogos y no lo notamos hasta estar en los quioscos.
Bien, os dejo a continuación la viñeta censurada, y una ligera reflexión sobre como una revista que predica a diestro y siniestro la libertad de consumo de cualquier sustancia, hace el doble juego, y se convierte en la Inquisición de la libertad de expresión.


[clickar per augmentar]
[clickar para aumentar]

1 comentari:

Quim Bou ha dit...

Ha, ha!
Mira que ho ha de poder dir poca gent, això de que ha estat censurada pel Cañamo! O potser no tan poques?
Un dels editors, potser el més ben parit de la revista, va acabar marxant fastiguejat... perquè de tant en tant... volia posar continguts que no fossin 100% de "fumar-marihuana-es-super-guai-colega"... I, a no! Això no podia ser!!
Jo volia fer una broma... que era fer-me una foto al costat d'unes bledes que tenia al jardí, que havien crescut fins a un metre i mig... en plan "fes-te la foto al costat de la teva planta de maria" que cada número ocupava un parell de pàgines... Llàstima, ho hauria d'haver fet... :)