dissabte

Dissabtes AnimatsDESTINO

Salvador Dalí-Walt Disney


Avui com a figuerenc, us mostro un curt animat que em toca de prop.
Al 1946, Salvador Dalí va viatjar a Hollywood per a contactar amb els grans cineastes, dels quals ell era un gran fan. Un d'ells va ser Walt Disney, amb qui van planejar fer un curtmetratge animat de sis minuts de durada titulat DESTINO, basat en idees de Dalí i el seu món surrealista.
Per problemes econòmics el projecte mai es va acabar, fins que al 2003, els decendents de Walt Disney i alguns productors van decidir treure'l endavant, partint dels esbóssos i instruccions que havia deixat Dalí.
I aquest va ser el resultat, una increïble animació, que em deixa sense paraules, d'extrema bellesa i sensibilitat.
________________________

Hoy, como figuerense, os muestro un corto animado que em toca de cerca.
En 1946, Salvador Dalí viajó a Hollywood para contactar con grandes cineastas, de los cuáles él era un gran fan. Uno de ellos fue Walt Disney, con quien planearon hacer un cortometraje animado de seis minutos de duración titulado DESTINO, basado en ideas de Dalí y su mundo surrealista.
Por problemas económicos el proyecto nunca terminó de hacerse, hasta que en 2003, los descendientes de Walt Disney y algunos productores decidieron sacarlo adelante, partiendo de los bocetos e instrucciones que había dejado Dalí.
Y este fue el resultado, una increíble animación, que me deja sin palabras, de extrema belleza y sensibilidad.