dijous

Juancho Lamento:: Els Inicis[clickar per aumentar]


Com sabeu, dibuixo la série Juancho Lamento dibujante sin talento a l' AMANIACO. Bueno, com mostrava fa uns dies, tot té un començament i un projecte previ. Els próxims dies veureu les mostres que havien circulat del pobre Juancho.

Primer de tot, faig un esbós introductori. Juancho Lamento estava pensat per fer una paródia/crítica de varis dibuixants. Per problemes... logístics, l'editor de l'Amaníaco em va dir que em mossegues un xic la llengua, i ho deixés en les aventures d¡un dibuixant fracassat i sense dir noms, per alló de la demanda. Aquesta primera entrega, el Juancho intentava imitar a la Maitena... amb poca fortuna com veureu.

salut!!

_________________


Como sabéis, dibujo la série Juancho Lamento dibujante sin talento en AMANIACO. Bueno, como mostraba hace unos días, todo tiene un comienzo y un proyecto previo. Los próximos días veréis las muestras que habían circulado del pobre Juancho.

Antes que nada, hago un boceto introductorio. Juancho Lamento estaba pensado por hacer una paródia/crítica de varios dibujantes. Por problemas... logísticos, el editor del Amaníaco me dijo que me mordiera un poco la lengua, y lo dejara en las aventuras de un dibujante fracasado , sin decir nombres, por eso de las demandas. Esta primera entrega, Juancho intentaba imitar a la Maitena... con poca fortuna como veréis.

salud!!

3 comentaris:

Quim Bou ha dit...

Ha, ha...
Que bo... Això d'auto-parodiar l'ofici és molt divertit...
A part, també té conya aquest "feminisme" (si el feminisme és posar paius ensenyant paquet a la tele anem bé) "políticament correcte"...
Salut!

JULIAN CARDOZO ha dit...

HEY tu trabajo es Genial!!!!
Tenes un nuevo fanático!!!!
Tambien hago comics http://godhatesfaggots.blogspot.com
http://zombieville2000.blogspot.com/
estaré visitando tu blog!
saludos desde Argentina!!
Julian

Aleix Saló ha dit...

Hahahaha!!! Que em pixo!!

Estic d'acord amb en Quim. Algú havia de fer una paròdia dels dibuixants.

Salut!