dilluns

Anatomia d'una Ilustració 1
Una de les coses que passen a vegades (i és més, crec en la teoria d'en Terry Pratchett en que diu que les idees deambulen com meteorits a l'espai fins que casualment una entra a la superfície terrestre i ens cau a la ment com a causa de que ens iluminem de cop) i aixó es com quan veus quelcom i et sorgeix una idea per dur a terme, com es en aquest cas, una ilustració. D'aquí ve que amb un esbós, i d'una tirada surti una ilustració com la que pujaré aquesta setmana.

______


Una de las cosas que pasan a veces (y es más, creo en la teoría de en Terry Pratchett en que dice que las ideas deambulan como meteoritos en el espacio hasta que casualmente uno entra a la superficie terrestre y nos cae a la mente como causa de que nos iluminemos de golpe) y eso es cuando ves algo y te surge una idea por llevar a término, como es en este caso, una ilustración. De aquí viene que con un boceto, y de un tirón salga una ilustració como la que subiré esta semana.

4 comentaris:

Quim Bou ha dit...

Bé!

Ja tenia ganes de veure material nou!
No sé si la gent que no dibuixa li agrada veure els esbossos, però pels dibuixants és genial...
És com veure un tros de l'idea abstracte... :)
Salut!

Ephemeralthing ha dit...

...., gustarro d´esboç.
Tot un gènere aixó de l´esboç, de vegades millor que un original definitiu.

dibuixant ha dit...

hey Quim, si, i menys 4 gargots mal fet, pero vaja, sempre em fascina veure desde el primer pas a l'últim, encara que el primer sigui el menys interesant!!

Ephe, lo de demà si que es un gustarro... bueno, millor dit, un infern (almenys fer-lo) jeje

salut!

聖諭 ha dit...

體育,衛視,教育網,教育局,字典,大學,教育,教育,教育局,大學,教育大學,辦公室,體育,津貼,教育網,教育局,美髮,育達商職,教育館,緯來,教育局,廣播電台,教育處,教育局,教育大學,教育,教育局,育嬰假,教育網,月眉,性教育,育英,育英護專,教育,幼兒教育,喜滿客,天堂,喜來登,夢時代,影城,壽喜燒,京華城,喜帖,喜餅,壽喜燒,假期,西喜,喜帖,牧羊犬,夢時代,喜鴻,春喜,喜多,喜羊羊,天喜,喜帖,壽喜燒,喜樂蒂,燒肉店,喜歡,喜歡你,喜宴場地,喜美,皆大歡喜,喜歡,歡喜,喜來登,喜帖設計,墨水匣,婚禮